Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 79 km

Met slok op achter stuur

Toegevoegd: 01-01-2011, 13.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nieuwjaarsnacht twee mensen aangehouden voor het rijden onder invloed.


In de Scheldestraat in Vlissingen werd een 29-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. De man reed zonder verlichting en slingerde over de weg. De man sprak met een 'dubbele tong' en weigerde alle medewerking. Hij is ter ontnuchtering overgebracht naar Torentijd.

Op de Roozenburglaan in Middelburg werd een 19-jarige bromfietser uit die plaats aangehouden. Surveillerende agenten zagen dat de jongen met zijn scooter tegen een geparkeerde auto aanreed en vervolgens wegreed. De jongeman had teveel gedronken en is meegenomen naar het bureau.

In de ophoudkamer van het politiebureau vernielde hij het pleisterwerk waarna hij is overgebracht naar Torentijd. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (1-1-2011 om 21:37)
Straf dit soort gedrag nu eens hard. Alles laten betalen, scooter verbeurd verklaren, 200 uur werkstraf en bij niet uitvoeren, nog eens 800 euro boete en week zitten. Aso in de dop is dit...
Cookie-instellingen beheren