Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode Bruinisse was 49-jarige vrouw

Toegevoegd: 02-01-2011, 13.35 uur
De vrouw is niet door een misdrijf om het leven gekomen.
De vrouw is niet door een misdrijf om het leven gekomen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Het levenloze lichaam dat vrijdagavond werd gevonden bij de Grevelingendam in Bruinisse is dat van een 49-jarige vrouw. Dat heeft de politie bevestigd.

De vrouw is afkomstig uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ze werd vrijdag rond 20.45 uur gevonden naast een in brand staande auto. De politie stelde direct een groot onderzoek in omdat onduidelijk was of er sprake was van een misdrijf.


Uit het onderzoek van de politie is nu naar voren gekomen dat er geen sprake is van een misdrijf of een ongeval.

Zie ook:
- Identiteit dode nog onduidelijk (01-01-2011)
- Dode gevonden bij autobrand (31-12-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerben (2-1-2011 om 20:45)
Onbegrijpelijk! Kan het nog steeds niet bevatten.
Bru (2-1-2011 om 19:07)
Kan niets anders zijn dan een zelfmoord of moord (maar dat is uitgeloten) wat heb je er anders te zoeken in het donker op een afgelegen plek zoals de Dam?
Jacqueline (2-1-2011 om 18:23)
@ Cor van Leeuwen, je hebt weer helemaal gelijk man! Alle nabestaanden gecondoleerd... Vreselijk voor de achterblijvers!
W (2-1-2011 om 17:58)
@ Ik: Er staat duidelijk dat het geen misdrijf en geen ongeval is, dus dan lijkt de conclusie duidelijk. Niet dat het er iets toe doet... er is weer iemand tragisch om het leven gekomen, gecondoleerd voor haar familie en vrienden
Ik (2-1-2011 om 15:39)
Wie zegt er zelfmoord?? Misschien is haar auto in brand gevlogen, heeft ze eruit willen gaan en is ze zelf gewond geraakt en heeft ze niet verder weg kunnen komen?? Waarom zou ze anders niet inde auto blijven zitten??
Cor van Leeuwen (2-1-2011 om 15:18)
Wat dan ook de oorzaak is van het overlijden doet er voor mij niet toe, wil hierbij alle nabestaanden heel veel sterkte wensen met het verlies van deze vrouw. En wil graag vragen om met de reacties rekening te houden met de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren