Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Groot aantal inbraken opgelost door aanhouding

Toegevoegd: 24-10-2003, 13.07 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - In de periode van mei tot september 2003 werd er elke zondagochtend ingebroken in woningen in Nieuwerkerk, Borssele, Ovezande en 's Gravenpolder toen de bewoners naar een kerkdienst waren.

De politie wist zich in eerste instantie geen raad met deze serie inbraken, maar onlangs heeft de politie Zeeland een 25-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen aangehouden voor deze feiten. Hij werd op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in Terneuzen.

Na de aanhouding heeft de politie een huiszoeking gedaan in de woning van de man. Er werd een groot aantal goederen inbeslag genomen, waaronder veel sieraden, camera's, audio- en videoaperatuur. De verdachte heeft inmiddels al 55 woninginbraken bekend.

De man is inmiddels al voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en is voor 10 dagen in bewaring gesteld. De politie doet momenteel nog verder onderzoek naar de in beslag genomen goederen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750