Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Ongeluk onder invloed op rotonde

Toegevoegd: 02-01-2011, 21.07 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In Clinge is zaterdagmiddag een automobilist midden over een rotonde gereden. De bestuurder was onder invloed.

Agenten die ter plaatse kwamen zagen aan de 's-Gravenstraat een beschadigde auto staan. De bestuurder van de auto was niet meer bij zijn voertuig aanwezig. Een getuige had hem weg zien lopen over de 's-Gravenstraat.


De bestuurder, een 38-jarige man, kon vlakbij zijn woning worden aangehouden. Hem werd het verlaten van de plaats van een ongeval ten laste gelegd. Uit ademanalyse bleek dat de man, die beginnend bestuurder is, ongeveer 8 maal teveel had gedronken. Tegen de Clingenaar is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De politie vroeg bij het ongeluk de brandweer ter plekke omdat door het ongeluk de auto begon te roken. De brandeweer kwam zonder spoed ter plekke en heeft de auto gecontroleerd.

Door het ongeluk raakten enkele bosjes en een boom beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (4-1-2011 om 10:11)
Ok @Zeeuwse, je zal er bij geweest zijn denk ik dan maar...
Zeeuwse (3-1-2011 om 11:58)
@ Condor.....er staat: vlakbij zijn woning, dus NIET thuis. dus ja hoor, een borrel thuis genomen op de goede afloop en st.klaas bestaat ook:)
Condor (3-1-2011 om 09:57)
Wie zegt dat die persoon dronken achter het stuur zat? Voor hetzelfde geld heeft hij thuis een borrel genomen op de goede afloop?? En om met Cor van Leeiuwens woorden te spreken; gewoon laten rusten.
Voorbijganger (3-1-2011 om 08:37)
Die hebben wij inderdaad zien staan...Die man keek absoluut niet vrolijk toen we hem passeerden terwijl er een bon werd geschreven door een agent. Laat hem de bosjes en de boom zelf maar oplappen als extra taakstraf...
Zeeuwse (3-1-2011 om 08:15)
Waarom zijn de "straffen" zo mild in nederland?? Als iemand dronken achter het stuur zit, gelijk rijbewijs afnemen en NOOIT meer laten rijden, het zou ze leren!!! Iemand die zo onverantwoord bezig is, is niet volwassen genoeg om auto te mogen rijden!!
Matty (2-1-2011 om 22:00)
Ja hoe is het mogelijk dat dit nog mogelijk is ,laat die zuipers nu alles is betalen ,en niet een rijverbod van een paar uur maar voor een jaar ,kom op zeg ,en dan nog zoveel zuipen , ja das geen drinken meer ,
Cookie-instellingen beheren