Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 259 km

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (13-1-2011 om 19:13)
Roeland...ben je nou zo lomp of wat is er met jou? Je begrijpt toch hopelijk wel dat het "NOT DONE"is om privezaken over het slachtoffer hier op de site te zetten? Als de fam. dit nodig had gevonden deden ze dat zelf wel, denk je niet? Dat is NIET aan jou!!!
Rinardo Dierickx (13-1-2011 om 15:15)
@Roeland: Ik weet verder niet wie jij bent of wat je van onze fam bent dat je dit alles weet.Maar als je het niet kwaad bedoeld had je het ook op een andere manier kunnen verwoorden.
Unknown (12-1-2011 om 10:42)
Begraafplaats is DE plaats waar je geen dode wil vinden, snap de vinder wel @Roeland, jij hebt nooit een bijna dode gevonden, en nooit gereanimeerd zodat hij het overleefd heb, geen lulverhalen ophangen. maar voor de rest heb je wel gelijk... veel sterkte voor de familie Dierickx!
Roeland (8-1-2011 om 01:46)
@rinardo: Ik ken het verhaal van je pa, z'n 'vriendin', z'n depressie en de rest.. Als je goed leest dan zie je dat ik het voor jouw vader opneem hier. Ik zeg ook, als men niet kijkt dan weet je niks zeker. Dat hij er zelf voor gekozen heeft was toen nog onbekend.. Sterkte ermee!
Roeland (8-1-2011 om 01:27)
Beste Allemaal, De commotie betreffende mijn reactie(s) begrijp ik niet helemaal. Ik beschouw deze website niet als een condoleance register en geef daarom mijn mening op het 'nieuws', want dit is een nieuws site. Als men mijn reactie leest, zoals luisteren ipv horen, dan begrijpen je wat ik bedoel
Chantal (7-1-2011 om 23:26)
Als je iets traumatisch heb meegemaakt kan je anders reageren. ik begrijp dat namelijk heel goed. heeft niets te maken met goed of slecht. je blokkeer en 112 bellen is dan het beste. sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren