Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 74 km

Politie arresteert Middelburgse inbrekers op heterdaad

Toegevoegd: 27-04-2005, 01.10 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vannacht rond 03.50 uur zijn twee inbrekers op heterdaad door de politie aangehouden.

De twee, een 53-jarige Middelburger en een 35-jarige Middelburger, waren aan het inbreken in een pand aan de Pijpstraat in Middelburg. Een getuige werd wakker van gestommel, keek naar buiten en zag telkens licht aan en uit gaan. Hierop heeft hij de politie gebeld.

Die was vrij snel ter plaatse en zag, toen ze om het pand heen liepen, een man heel hard wegfietsen. De man werd, na een korte achtervolging, gepakt en aangehouden. De andere inbreker werd aangetroffen in de Verwerijstraat, op een bureaustoel die hij vermoedelijk had meegenomen uit het pand.

Toen de politiemensen hem vroegen wat hij daar deed op dat uur van de nacht (04.30 uur) antwoordde de man dat hij wachtte op zijn maat. Die maat zat inmiddels op het politiebureau, dus de 35-jarige kon zijn maat gaan vergezellen op het politiebureau. Beiden zijn ingesloten.

Wat er precies weggenomen is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren