Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto blijkt weggesleept

Toegevoegd: 04-01-2011, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Een auto die als gestolen was opgegeven, blijkt te zijn weggesleept door de politie. In de nacht van zondag op maandag verdween de auto uit de Van Halewijnstraat in Axel.


De eigenaar deed aangifte, maar de politie vergat te controleren of de auto was weggetakeld. Dat was gedaan, nadat een andere auto ‘s nachts tegen de geparkeerde auto aangereden was.

De auto raakte beschadigd en lekte vloeistof. De dader is doorgereden na de aanrijding.

Zie ook:
- 03/01/2011: Diverse autoinbraken in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Foutje, bedankt! (5-1-2011 om 21:40)
Rare fout van de politie, niet alert genoeg geweest! fouten kunnen altijd gebeuren maar dit is wel dom..
@F (5-1-2011 om 14:43)
Verkoop je theorie aan wikileaks zou ik zeggen!
Susanne (5-1-2011 om 12:46)
Oeps...?? foutje..? even Apeldoorn bellen...voortaan??
P (5-1-2011 om 09:01)
Het is blijkbaar ook een geaccepteerd verschijnsel dat er wordt doorgereden na een aanrijding. Op het moment schering en inslag in Zeeuws Vlaanderen en blijkbaar loont het, je ziet of hoort er in ieder geval niets meer van. Wel een beetje onhandig van de politie.
Miep (5-1-2011 om 05:34)
Slimme opmerking van F. @Susanne: ik denk dat ze het zo gaan spelen dat actie geboden was dus ja de eigenaar zal de sleepkosten moeten betalen. Overall een raar verhaalmet de politie in de hoofdrol.Hopelijk is de auto niet met1 omgekat(vrij nieuwe auto)
Susanne (4-1-2011 om 20:52)
2x 'beetje dom' van politie; niet controleren of de auto weggesleept is én bij wegslepen niet even het kenteken checken + eigenaar verwittigen. Politie zal toch niet een extra blunder begaan door de wegsleepkosten aan de eigenaar van deze auto te belasten?
Cookie-instellingen beheren