Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Man aangehouden voor verduistering

Toegevoegd: 04-01-2011, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is een 49-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden wegens verduistering.

De man tankte op zaterdagavond rond 18.20 uur voor ongeveer 40 euro bij de Esso aan de Sloeweg in Vlissingen en reed daarna, zonder te betalen, weg. Door de Esso is aangifte gedaan.


Agenten zagen de auto, met hetzelfde kenteken als in de aangifte werd genoemd, dezelfde avond rond twaalven over de Bonedijkestraat in Vlissingen rijden. De auto werd aan de kant gezet en de 49-jarige bestuurder is aangehouden. Bij controle bleek dat de auto waar de man in reed niet gekeurd en niet verzekerd is.

Bij huiszoeking in de woning van de man zijn enkele goederen aangetroffen en in beslag genomen die van diefstal afkomstig zijn(een aanhangwagen weggenomen in februari 2010 en een fiets weggenomen in 2008). De 49-jarige man is in verzekering gesteld en zal woensdag worden voorgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (5-1-2011 om 02:40)
BAH, wat een klaploper zo'n knuppel! Ik hoop wel dat ie een zeer goede straf krijgt! maar ben bang van niet.... Ik zou zo'n typetje wel eens een draai om zijn oren willen geven in een donker steegje!!!
Cookie-instellingen beheren