Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Uitslaande brand verwoest bungalow

Toegevoegd: 05-01-2011, 07.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - In een bungalow aan de Oude Drydijck in Sint Jansteen is vanmorgen vroeg brand uitgebroken.

Rond 5.30 uur werd het vuur ontdekt door de buren. De bewoonster was niet thuis. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit de woning. Er was veel rook, daarom werden de buren geëvacueerd en tijdelijk elders ondergebracht.


De brandweer van Hulst had het vuur binnen een uur onder controle. De brand in de woning is mogelijk begonnen in de slaapkamer, welke volledig is uitgebrand. Ook de keuken liep flinke schade op. Verder heeft het huis en dat van de buren rookschade.

Het vuur smeult nog in het platte dak, in isolatie en een houten balklaag. De brandweer is dan ook nog lange tijd bezig om de brand volledig te blussen


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steense rat (5-1-2011 om 12:44)
Tjeetje, begint het nu weer met die branden op Steen!? wanneer hebben ze de daders nu eindelijk eens te pakken of zoekt de politie niet meer? Vind het niet meer leuk, ben zelfs bang geworden en velen van Steen met mij!!!
Steense rat (5-1-2011 om 12:26)
Is de pyromaan weer ontwaakt? Ik hoop het niet!
Cookie-instellingen beheren