Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Wietkwekerij in loods Oostburg

Toegevoegd: 05-01-2011, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In een loods aan de Transportweg in Oostburg werd woensdag rond 03.00 uur een hennepkwekerij ontdekt.

Tijdens surveillance zagen agenten twee mannen uit de loods komen en in een auto wegrijden. Na een stopteken volgde een controle en roken de agenten een sterke henneplucht. Hierna werd een kijkje in de loods genomen.


In de loods werd op de zolderverdieping een kweekruimte met tien afgeknipte hennepplanten aangetroffen. De twee mannen, van 19 en 20 jaar, beiden woonachtig uit Oostburg, werden aangehouden en naar Torentijd gebracht. De planten werden in beslag genomen.

De mannen zijn na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (7-1-2011 om 01:47)
Sjonge jonge, hebben de politieagenten niks beters te doen. Ze zullen weer lekker overdreven hebben opgetreden tegen 2 onschuldige jongens. Ze moeten eens langs de Albert Heijn in Oostburg gaan. Maar tegen die groep van 30 man doen ze niks, dan rijden ze stilletjes voorbij......
Pieter (6-1-2011 om 16:09)
Beste, Allemaal een beetje overdreven reacties hierzo. Wie doen ze er nu kwaad mee ? Je kan beter optreden tegen de straat-dealers en achter de echte boeven aangaan. Arie ; je heb groot gelijk.
Arie (6-1-2011 om 14:32)
Stelletje zanikpieten hierzo, wat is nou het werkelijke bezwaar tegen een paar plantjes? Hebben jullie er last van ofzo? Slijterijen ook maar vervolgen dan, genoeg alco's in zeeland die een flesje jenever of meer per week achterover gieten..
Wietliefhebber (6-1-2011 om 12:35)
In nederland willen ze de ''wietpas'' aanschaffen, dan zal je alleen maar meer illigale kwekers krijgen, en dat niet alleen de criminaliteit zal ook behoorlijk toenemen, als mensen het niet meer in de shop kunnen kopen dan maar op straat?..
Tja (6-1-2011 om 09:56)
Het gedoog was 5 plantjes, maar dan niet in kweekpot en onder lampen. Deze heren mogen vast nog bij de rechter komen, en krijgen waarschijnlijk een boete van enkele honderdjes.
Marco (6-1-2011 om 09:43)
"De mannen zijn na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld." Dat zal ze leren! Weer in vrijheid gesteld is wel een flinke berisping... gek he, dat het niet afschrikt om in Nederland wiet te telen. Volgens mij mogen een aantal planten mits het geen 'vrouwtjes' zijn...
Cookie-instellingen beheren