Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Twee gewonden bij aanrijding op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 27-04-2005, 01.11 uur
Door: Politie Zeeland

RILLAND - Op de A58 bij Rilland vond dinsdag om 16.20 uur een aanrijding plaats.

Een 57-jarige automobilist uit Kapelle reed over de noordbaan van de A58, komende uit de richting van Bergen op Zoom. Hij verloor de controle over zijn voertuig en reed tegen de achterzijde van een voor hem rijdende auto, bestuurd door een 65-man uit Zierikzee.

De 57-jarige automobilist kwam in de berm, reed de weg weer op en kwam met zijn voertuig ondersteboven in de middenberm tot stilstand. Hij klaagde over pijn in de borst en werd, evenals een 65-jarige medepassagiere uit de andere auto, die last had van haar nek en rug, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 65-jarige bestuurder en een tweede inzittende, een 18-jarige inwoner van Westervoort, bleven voor zover bekend, ongedeerd. De auto van de bestuurder uit Kapelle werd geheel vernield, de andere auto raakte beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren