Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

OM wil straf voor oplichter

Toegevoegd: 06-01-2011, 13.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag tegen een 24-jarige Vlissinger bij verstek een gevangenisstraf van een half jaar plus nog twee maanden cel als tenuitvoerlegging van een eerder vonnis geëist.

De Vlissinger wordt verdacht van een poging tot oplichting van Albert-Heijn in Vlissingen. De aan drugs en drank verslaafde man zocht en vond eind september buiten de winkel een kassabon van twee pakken waspoeder. Hij ging de winkel binnen, haalde twee pakken waspoeder uit het schap en probeerde die bij de kassa weer in te ruilen voor geld.


Het feest ging echter niet door omdat een medewerker de man met de bon had zien scharrelen. Ook werd de Vlissinger verdacht van verzet bij aanhouding en het uitschelde van een agente.

Uitspraak 20 januari.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (7-1-2011 om 11:29)
@jop, wie denk dat zijn afkick programma dan mag betalen, jij en ik als belasting betaler, ik vind het een slap excuus dat hij een drank en drugs verslaving gebruikt om een oplichting goed te praten hij is zelf zo stom om verslaaft te raken laat hem dat dan ook zelf oplossen en niet de maatschappij
Ljj (7-1-2011 om 00:29)
Ik denk dat wij als maatschapij eerst na moeten denken een half jaar weten jullie wat de kosten daar voor zijn ook wij als nederlanders moeten eens om ons heen kijken hoe wij elkaar moeten helpen ooit een chinees iets zien stelen dus mensen dit is een DOOR DENKERTJE
Jop (6-1-2011 om 18:43)
Jeroen je hebt wel gelijk maar kruimels is ook brood . Over het algemeen doet de politie goed werk ze kunnen ook niet alles te gelijk maar met een dikke 10 voor de medewerker van AH. Verzet bij aanhouding mooi een weekje extra Druks en drank verslaafd afkick centrum
Mar (6-1-2011 om 17:59)
Jeroen, als de politie voor iets gebeld word gaan ze erachter aan. Zo hoort dat ook. Als ze dat niet deden, zit je daar weer over te piepen.Dus wat is je punt nou helemaal?
Gianna (6-1-2011 om 16:20)
Tuurlijk Jeroen. Wat maken die miljoenen aan winkeldiefstallen nou uit....?!!?
Jeroen (6-1-2011 om 14:29)
Heeft het OM en Politie Zeeland nou werkelijk niks beters te doen dan iemand op te pakken en te vervolgen voor zo'n klein bedrag. Ga nou eens achter de grote jongens aan, pak de grote fraudeurs eens aan, pak al die bellende mensen in het verkeer, of alle onverzekerde autobestuurders.
Cookie-instellingen beheren