Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 06-01-2011, 13.57 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Donderdag is in de Hercules Segherslaan in Vlissingen een 39-jarige automobilist uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed.

Een blaastest wees rond 00.15 uur uit dat de man alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces verbaal.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SUUS (7-1-2011 om 12:09)
Ik word er zo moe van dan dit telkens maar weer gebeurd mensen denk toch na..HOE STOM KUN JE ZIJN om achter het stuur te kruipen..dat je jezelf de vernieling in zal rijden dat is dan eigen schuld maar meestal is het een ander... POLITIE DIT ZOU GEWOON VEEL EN VEEL ZWAARDER GESTRAFT MOETEN WORDEN.. HET IS GEWOON MISDAAD KLAAR!!!!!
K (7-1-2011 om 11:12)
Maar kon zijn rijbewijs houden zodat hij het nog eens kan doen, met alle risico's die daar bij horen. 'glaasje op laten ze je gewoon rijden' ik begrijp dit echt niet, een auto kan een moordwapen worden als hij bestuurd word door iemand onder invloed, autorijden doe je met verstand ipv met alcohol
Cookie-instellingen beheren