Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in brand Hansweert

Toegevoegd: 06-01-2011, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
HANSWEERT - Bij een bedrijf in Hansweert is donderdagavond een vrachtwagen uitgebrand.
 
De brand werd rond 19.40 uur ontdekt bij het bedrijf aan de Tramperweg. Omdat naast de vrachtwagen een gastank stond werd er gelijk opgeschaald naar een middelbrand. Bij aankomst van de brandweer bleek dat de gastank geen gevaar liep en is de brand afgeschaald naar een kleine brand.


De vrachtwagen is volledig uitgebrand. De brandweer is nog wel lange tijd bezig geweest met het nablussen van de brand. Een schadebrdrag en de oorzaak van de brand zijn niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (7-1-2011 om 11:21)
Zonde dat er zo'n mooie daf ten prooi moet vallen aan de vlammen,veel chaffeurs houden van lampjes en andere stroomvretende tierlantijntjes in,op,aan de cabine, ook een bak moet er in maar zorg toch dat alles goed gezekert en aangesloten is kortsluiting is al genoeg om je droom af te laten branden
Cookie-instellingen beheren