Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man wil slapen op politiebureau

Toegevoegd: 07-01-2011, 15.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Donderdagavond rond 23.15 uur is een 42-jarige man uit Middelburg aangehouden wegens vernieling.

Rond 22.30 uur stapte de man het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen binnen met de mededeling dat hij een slaapplaats zocht en alles zou doen om de nacht op het politiebureau door te brengen.


Vervolgens liep de man naar buiten en stak de band van een auto die bij het politiebureau geparkeerd stond lek. Hierop is hij aangehouden. De man mocht niet blijven slapen op het politiebureau maar in arrestantencomplex in Torentijd was nog een bed voor hem vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (24-1-2011 om 19:12)
Middelburger was in terneuzen geen geld om naar huis te gaan dus vragen om een slaapplaats iedereen weet politie kantoor is geen slaap plaats maar door deze actie spaarde de man wel de reis uit naar de overkant en kon nog lekker slapen ook Taxi werd uiteraard geregeld naar de overkant slim bekeken
Charlie (8-1-2011 om 16:59)
Niks humor, 't zal je band maar zijn die lek gestoken wordt. en de schade zal hij ook niet kunnen betalen.
Rik (8-1-2011 om 12:46)
Ieder jaar rond de winter komen ong tweehonderd mensen in de gevangenis,Dit door ramen ingooien banden lekprikken,brood stelen. Zo ben je toch paar maanden droog en warm. Niks nieuws alleen waren het er vrieger 40 50 zijn het er nu 200 a 300. Wacht maar tot de roemenen het doorkrijgen.
Suus (8-1-2011 om 12:26)
Humor?? Nou om zover te moeten gaan een band lek steken om een overnachting te krijgen ja inderdaad diep diep triest
Ricky (8-1-2011 om 11:37)
Nachtje rechtop laten staan inplaats van een lekker bedje.
Tio Grang (8-1-2011 om 08:14)
Reparatie band: KOST GELD Arrestatie + Administratie: KOST GELD Politie als taxi (Ritje Torentijd): KOST GELD Tol ( heen en terug ): KOST GELD Overnachting Totentijd: KOST GELD Algemene dagelijkse levensbehoefte ( douchen - eten ): KOST GELD Wie betaald dit? De belastingbetaler weer?
Cookie-instellingen beheren