Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 290 km

Middelburgse brandweer rukt uit voor brandmelding

Toegevoegd: 27-04-2005, 21.03 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is woensdagavond uitgerukt voor een brandmelding in de Middelburgse wijk Dauwendaele.

Rond kwart voor acht werden de tankautospuit 4533 van de post Torenweg in Middelburg-Zuid en de ladderwagen 4550 van de post Stromenweg in Middelburg gealarmeerd voor een woningbrand aan het Turkoois. In een flatwoning zou brand woeden in de keuken.

Toen de brandweer ter plaatse kwam waren de bewoners al uit het pand geëvacueerd. De brandweer legde direct hoge druk af en de bevelvoerder deed samen met twee brandweermannen de eerste inspectie in het pand. Al snel bleek dat het om een kleine brand ging.

In de keuken van één van de woningen in de flat was een stuk vlees aangebrand. Door kortdaad optreden werd voorkomen dat de vlam in de pan sloeg en zodoende werd grote schade voorkomen. De brandweer kon na ongeveer een half uur weer inrukken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren