Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer redt meeuw in nood

Toegevoegd: 07-01-2011, 22.26 uur
Met behulp van een schepnet kon de meeuw snel worden gered Met behulp van een schepnet kon de meeuw snel worden gered
Met behulp van een schepnet kon de meeuw snel worden gered
© Foto: Mario Rentmeester
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG- De brandweer heeft vrijdagavond een meeuw uit zijn benarde positie bevrijd die vastzat tussen een reclamegevel van een winkel aan de Mortiereboulevard te Middelburg.

In eerste instantie werd de dierenambulance opgeroepen, maar toen bleek dat zij niet bij de meeuw konden komen werd een beroep gedaan op de brandweer. Deze kwam ter plaatse met een ladderwagen.


Met behulp van een schepnet kon de meeuw snel worden gered. De brandweer heeft de meeuw overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goed werk (14-1-2011 om 12:35)
@BRAM''Maar deze vogels vreten de zee zowat leeg "heb je wel eens bij een vismijn hebt gekeken waar20 vissersboten per haven liggen! ik denk dat deze meer vis in 1 net vangen dan een gemiddelde meeuw eet dat deze leeft! dus geen onzin type. aan zulke reacties hebben we niets! goedwerk werk trouwens.
BigBoy (10-1-2011 om 20:38)
Dat de brandweer daarvoor moet komen zeg. Belachelijk!
Flowergirl (10-1-2011 om 13:21)
Mannen doe toch is effe normaal. waarom zijn het toch altijd mannen die aan de poen denken. het is alleen maar goed dat ieder levend mens of dier gered word. als je zelf gered moet worden door het 1 of ander, zeg ik toch ook niet: het kost ons weer geld. denk om je woorden denk na
Lennard (10-1-2011 om 00:46)
Belachelijke actie. Komop zeg, we kunnen onze belastingcenten toch aan wat beters besteden. Sjonge jonge. Voor een meeuw. Straks rukt de brandweer nog uit met 40 man omdat er een muis over moet steken op straat.
Girlfriend (9-1-2011 om 23:50)
@Yasmin: amen!
Yasmin Boomstra (9-1-2011 om 19:25)
Het zijn weer overwegend de mannen die het onzin vinden en het weer op geld laten aankomen! Wanneer gaan mannen eens wat meer gevoel in hun donder krijgen? Wat maakt het nou uit voor wie de brandweer uit moet rukken. Zolang er geen mensen levens verloren gaan, geef ik de brandweer gelijk!!
Cookie-instellingen beheren