Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor beledigen agenten

Toegevoegd: 08-01-2011, 17.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg zijn zaterdag rond 01.15 uur in de Kalverstraat drie mannen aangehouden wegens belediging en het niet voldoen aan vorderingen van agenten.


Bij de politie kwamen meldingen binnen van overlast in de Kalverstraat. Toen de politie ter plekke kwam en een groepje jonge mannen sommeerde te vertrekken werd hieraan niet voldaan. Terwijl een van de mannen werd aangehouden belemmerden de andere mannen de aanhouding en een agent werd beledigd. Hierop zijn ook zij aangehouden.
 
De drie zijn allen afkomstig uit Middelburg; een van hen is 18 jaar oud en de andere aangehouden Middelburgers zijn 22 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (11-1-2011 om 08:46)
Makkelijk het opnemen voor de politie, weet jij wat er hier heeft afgespeeld? Vaak is het de politie die zich associaal gedraagt en denkt boven de wet te staan. Mensen van de ME zijn vaak gekken, maar bij de politie werken er ook genoeg.
Cor (9-1-2011 om 13:39)
Niet de gebruikelijke boete opleggen, maar die van oud/nw jaar. Ik meen €650. Aanpakken dat gespuis. Bijkomende straf. De eerste twee maanden niet meer in Middelburg centrum vertoeven en iedere vrijdag en zaterdag melden bij de politie in Hulst. Klokslag 22.43 uur. wel laten blazen.
JP (9-1-2011 om 11:33)
Hoelang zal het nog duren voordat de politie hier in Nederland het zelfde zal optreden als in Amerika ? Zijn we dan blij !!!!!!!! Leve de vrijheid en democratie in Nederland, en dat is er voor iedereen.
Rob (9-1-2011 om 09:53)
Wat 3 een helden zeg. Als jullie handen net zo goed zijn als je mond neem ik jullie direct in dienst maar ik vrees dat het niets wordt.
Loes (9-1-2011 om 06:07)
Stoer hoor,oftewel ontzettend zielig die mannen,waarschijnlijk aandacht tekort,mischien goed idee voor een taakstraf te laten doen,er ligt zoveel zwerfafval en kauwgom o de stoeo,mooi karweitje voor de mannen.
Jan (9-1-2011 om 05:03)
Stoer van deze helden van de politie, laat die kinderen een beetje d'r gang gaan. Pak liever de echte hufters op. drugsdealers enzo.
Cookie-instellingen beheren