Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 313 km

Dronken man verlaat plaats ongeval

Toegevoegd: 09-01-2011, 15.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een getuige stond op haar balkon aan de Walensingel in Middelburg rond 05.20 uur een sigaretje te roken en hoorde een auto met harde muziek aan komen rijden.


Daarna zag ze het voertuig uit de bocht vliegen en tegen een pand aanrijden. Na de aanrijding startte de bestuurder zijn auto en reed er vandoor, echter, zijn kentekenplaat was achterbleven.

Agenten troffen het voertuig, zonder de bestuurder aan, op het Hof van Tange in Middelburg. Bij het natrekken van het kenteken kwamen de agenten terecht bij een 25-jarige man uit Oost Souburg. Deze man is om 06.00 uur in zijn woning aangehouden.

Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De voordeur van het pand is geheel vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (11-1-2011 om 07:56)
@Schoonhooghe:Gezien de omvang van het probleem( hoe vaak lees je dit niet ) lijkt het me niet verkeerd om wat suggesties te opperen die evt. kunnen leiden tot een oplossing. Overigens zonder daarbij op de stoel van een rechter te willen gaan zitten.
Mar (10-1-2011 om 13:02)
@Condor: Ja, kan ook, maar er zit maar 50 minuten tussen de aanrijding en de aanhouding in Oost-Souburg. En de auto stond op Hof van Tange; dus zo veel tijd was er dan toch niet? Dus ik vrees dat hij al onder invloed was; maar ik moet daar niet zomaar van uit gaan, je hebt gelijk.Sorry....
Condor (10-1-2011 om 10:17)
@Mar, ik ben het deels met je eens, maar wie zegt dat die man dronken achter het stuur zat. Zal best zo zijn, maar hij is thuis aangehouden. Kan ook daar door de schrik een fikse teug uit een of andere fles hebben genomen?
Schoonhooghe (10-1-2011 om 09:15)
Mar gemakelijk gezegd dan gedaan je zou nog bij de bij de politie kunnen werken of rechter worden
Mar (9-1-2011 om 19:32)
Het loopt zo langzamerhand de spuigaten uit met dronken mensen achter het stuur; je wordt er niet goed van! Alcoholslot op eigen kosten verplichten gedurende een aantal jaren....misschien helpt dat?
Cookie-instellingen beheren