Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Ongeval onder invloed Zierikzee

Toegevoegd: 10-01-2011, 14.38 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Zondag rond 23.00 uur moest een 52-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel had gedronken.

De man had bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. De politie arresteerde de man op de Kerkhof in Zierikzee nadat hij tegen een hekje was aangereden.


De man moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (21-1-2011 om 15:04)
Suus ,helemaal met u eens. Gelukkig heb ik aan u een medestandster.. Ik roep het al jaren. 0 % alcohol in het verkeer!!
Suus (11-1-2011 om 06:33)
Onvoorstelbaar 52 jaar oud en nog NIKS GELEERD VAN HET LEVEN!!! Je zou een voorbeeld functie moeten zijn voor de jeugd zoals het NIET moet maar helaas weer iemand die gewoon denkt (nou ja denken nog..als je zoveel op hebt?) ik stap gewoon lekker achter het stuur!! Zijn rijbewijs ingenomen uiteraard prima zaak MAAR NOOIT MEER TERUGGEVEN!! 52 jaar wat voor kerel ben jij zeg? jezelf in de puin rijden oke..maar het is meestal een ander TOTAAL AFSCHAFFEN GEEN ALCOHOL IN HET VERKEER!!
Cookie-instellingen beheren