Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers bekeurd in Goes

Toegevoegd: 10-01-2011, 14.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens een gerichte controle op de Patijnweg in Goes zijn maandag diverse fietsers bekeurd.

Tussen 07.30 en 08.15 uur gecontroleerd. Vijf fietsers kregen een bekeuring voor het niet of slecht voeren van verlichting. Eén fietser werd beboet omdat hij over het trottoir reed.


Een automobilist werd bekeurd omdat hij onterecht met een brandende mistlamp reed. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (12-1-2011 om 10:10)
@Sjaakie, ik denk het ook niet, ik reageerde ook op Joop, die denkt dat namelijk wel. Het zijn inderdaad de redenen die jij zegt, en dan voornamelijk de eerste, daarom, zie mijn post boven de jouwe. :)
Fietser (12-1-2011 om 07:47)
Kan het niet vaak genoeg zeggen; zorg dat je gezien wordt!!! Maar ook; zorg dat je zelf goed ziet, waar je rijdt. Velen vergeten dat schijnbaar en het is niet alleen de 'jeugd' . Fietsers zijn al kwetsbaar en er zijn middelen genoeg; hesjes-lichtgekleurde kleding en lampjes of reflectiebandjes
Arie (11-1-2011 om 22:48)
Ik zie trouwens wel een gat in de markt voor fietsenmakers, de jaarlijkse winter-check voor fietsers.. Als niemand er op in speelt dan doet de politie het wel. Dus, media en fietsenmakers moeten even de handjes in een slaan..
Sjaakie (11-1-2011 om 22:09)
@Arie: Ik denk niet dat fiesters expres hun licht uit laten en daarmee een een ongeluk of zelfs hun leven riskeren om een voor hun onbekende automobilist de schuld in de schoenen te schuiven. Erg kortzichtig... Denk eerder dat luiheid om hun licht te maken en de kleine pakkans de echte redenen zijn.
Sjaakie (11-1-2011 om 21:56)
@ CJ: Ik ben het roerend met je eens. Sommige mensen praten over de politie alsof DAT de boeven zijn. Ze doen gewoon hun werk. Wet is wet, 'echte' boef of niet. Niet dat ik altijd de braafste ben. Ik rij ook wel eens iets te hard, maar accepteer de bekeuring als ik gepakt word. Shit Happens
Jos (11-1-2011 om 20:20)
Helden!!!!!
Cookie-instellingen beheren