Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij brand Kapelle

Toegevoegd: 11-01-2011, 12.21 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij een brand aan de Ooststraat in Kapelle is vanochtend een man zwaargewond geraakt.

De man bevond zich in zijn woning toen rond 10.35 uur brand uitbrak in de keuken. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland liep de man brandwonden op en is hij met een ambulance richting de snelweg A16 gebracht. Vanaf daar is samen met een traumateam uit Rotterdam gezorgd voor verdere behandeling.


Over de huidige toestand van de gewonde is niets bekend. Ook is er nog geen informatie over zijn identiteit. Het is eveneens onduidelijk naar welk ziekenhuis de man is gebracht.

Brandweerploegen uit Kapelle en Goes rukten uit om de brand te bestrijden. De brandweer schaalde op naar middelbrand, onder meer vanwege het gevaar voor overslag naar een naastgelegen woning.

De brandweer had het vuur rond 11.50 uur onder controle. Overslag naar de naastgelegen woning kon worden voorkomen. Volgens de woordvoerder heeft de getroffen woning rook- en roetschade opgelopen.
 
De exacte oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een achterbuurvrouw (28-1-2011 om 15:12)
De man is helaas aan zijn verwondingen overleden. Veel sterkte voor zijn dochter en vriendin.
Toontje (28-1-2011 om 11:12)
Hoor net dat meneer het niet overleeft heeft... Hij was er TE erg aan toe, heel erg om zoiets te overkomen! Sterkte aan de nabestaanden, en vrienden, hij was een zeer aardige man.
Daniel (12-1-2011 om 12:08)
@ Raar. Goes is daar heen gegaan met de dagploeg. Vergeet niet dat die binnen 1 minuut onderweg zijn, dus das wat sneller dan als Wemeldinge die eerst nog moeten opkomen. Heel veel sterkte voor het slachtoffer.
Hans (12-1-2011 om 09:49)
De politie had alles goed geregeld voor het slachtoffer. Dit was een mooi staaltje van samenwerking tussen politie, brandweer en ambulance.
J (11-1-2011 om 21:51)
Het betreft dhr G. Lepoeter en hij is naar het brandwondencentrum in Rotterdam vervoerd. Hij heeft o.a flink letsel in zijn gezicht. Hij had een pannetje op 't vuur staan wat in brand vloog en toen hij dit tot 2x toe verzette breidde hij daardoor de brand juist uit. Er is forse rook- en waterschade
Raar (11-1-2011 om 14:55)
Wat raar dat wemeldinge niet moest assisteren. ze hebben daar ook een goed brandweerkorps en die zijn veel sneller terplaatse. kapelle gaat wel naar wemeldinge. dit snap ik echt niet.
Cookie-instellingen beheren