Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie inbraken in Souburg

Toegevoegd: 11-01-2011, 15.49 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Het dievengilde is afgelopen nacht op pad geweest in Oost-Souburg.


Volgens de politie werd vannacht ingebroken in één woning aan de Bermweg. Ook werden twee woningen aan de Jacob Isaac Sandersestraat bezocht.

Uit alle woningen is geld weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (13-1-2011 om 03:26)
@Pee: Ik ga denk ik ook maar een "blaffer" aanschaffen, als het zo doorgaat :P. Maar het is wel triest dit iedere keer weer te lezen.
P2 (12-1-2011 om 15:30)
Tegenwoordig zijn ze zo brutaal ze deinen nergens meer voor terug zelfs van honden is dat tuig niet meer bang zijn denk ik.
Over de balk (12-1-2011 om 11:59)
Kabinet bakellende heeft toch gezorgd voor meer blauw op straat dus het is veilig. niet mekkeren, u heeft zelf zo gestemd. niet meer politie maar meer bankdirecteuren met miljoenen aan bonussen. zo willen we het in nederland, toch ? geld is belangrijker dan veiligheid, net de moerdijk zeg maar.
Micheal (12-1-2011 om 11:38)
Wat heeft een buurtonderzoek nou voor zin het gebeurt s'nachts bijna niemand is dan nog wakker en politie doet tog niks maar ze mogen ook niks..gebeuren zoveel dingen maar polititie is daar gewoon bang voor omdat ze weten dat ze het niet aankunnen.
Pee (12-1-2011 om 10:32)
Ik woon er 4 huisjes vandaan en ben zelf ook slachtoffer geweest en heb twee honden aangeschaft . wat de politie betreft ,die zijn nu eenmaal beter in valstrikken zetten en boetes uitdelen dan het oplossen van een bende. ooit worden ze gepakt en wat heb je daar als burger aan niks nada noppes
Bloem (12-1-2011 om 09:12)
Nee stoepschieter er zijn voor de avond en nacht 2 auto's voor geheel zeeland dus nee ze doen niet erg veel voor ons mensen die net zo inbraak hebben gehad en als ze komen duurt dat ook eeeuwen dus nee geen goede zaak van de politie
Cookie-instellingen beheren