Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Sas

Toegevoegd: 12-01-2011, 12.32 uur - Update: 12-01-2011, 17.42 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een ongeluk in Sas van Gent is vanochtend iemand bekneld komen te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur ter hoogte van het Elan-tankstation aan de Westkade (N252). Een 20-jarige automobilist uit Zelzate reed over de Westkade komende uit de richting van Sas van Gent. Hij wilde keren bij het tankstation, net nabij de de grens en zag hierbij een vrachtwagen over het hoofd. De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer worden bevrijd. Het dak werd van de auto geknipt om het slachtoffer veilig over te kunnen dragen aan de ambulancedienst.


De Zeeuwse hulpverleners kregen assistentie van een Medische Urgentie Groep (MUG), de Belgische variant op het Nederlandse traumateam. De 20-jarige en zijn inzittende, een 20-jarige vrouw uit Zelzate, zijn met onbekende verwondingen met een ambulance en een traumahelicopter naar ziekenhuizen vervoerd. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De vrachtwagenbestuurder, een 64-jarige man uit Beringen (B), raakte niet gewond. Vanwege het ongeluk moest het verkeer ter plekke enige tijd worden omgeleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (13-1-2011 om 07:35)
Het is gewoon een stomme plek om te keren, kennissen hebben ook al eens een aanrijding gehad door een belg die opeens ging keren. Soms denken ze dat ze alleen op de weg zijn, terwijl het alsmaar drukker wordt. Zelfs op een autoweg keren, terwijl die niet mag! Rijvaardigheid verbeteren is een must
Ronald (12-1-2011 om 22:48)
Als ik het zo lees, dan veroorzaken Nederlanders géén ongevallen, de cijfers liegen dan ? Overal zitten goede en minder goede chauffeurs, in België, zowel als in Nederland !
Alfred (12-1-2011 om 22:13)
Begint er steeds meer op te lijken dat Belgen bijna alle regels aan hun laars lappen. Knipperlichten kennen ze in ieder geval al helemaal niet!
Ronald (12-1-2011 om 19:08)
@Alexia,wat bedoel je met 2 Belgische voertuigen en wat zie je bij ons in het DORP ? Dit is een ongeluk hé, waarvan de omstandigheden ons niet gekend zijn. Niet te snel oordelen over je zuiderburen hé ! In Nederland rijden er ook heel wat wegpiraten rond hoor !
Zeeuwsvlaamse (12-1-2011 om 13:07)
Je zou denken dat ze samen een hele slip hebben gemaakt.
Alexia (12-1-2011 om 12:48)
En weer gaat het om 2 belgische voertuigen. Ik zie het dagelijks hier bij ons in het dorp. Als je er zoals wij dgelijks mee geconfronteerd wordt verbaasd het je dat er niet meer ongelukken gebeuren.
Cookie-instellingen beheren