Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Informatienummers grote brand

Toegevoegd: 13-01-2011, 08.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Er zijn verschillende informatienummers in het leven geroepen in verband met de zeer grote brand bij De Betho in Goes. Het Calvijn College is vandaag dicht.

De brand begon rond middernacht. De verwachting is dat de brandweer nog tot ongeveer 12.00 uur donderdagmiddag bezig zal zijn. In totaal zijn nu zo'n 100 tot 120 hulpverleners ingezet, voornamelijk brandweermensen. De gemeente Goes heeft een informatienummer geopend voor mensen die vragen hebben over de brand. Dit informatienummer is 0113-249616.


Betho
De directie van De Betho heeft besloten de medewerkers naar Goes te laten komen waar ze opgevangen zullen worden in de kerk van de Hervormde Gemeente Goes, de Lichtbron, in Goes Noord. De Betho heeft voor haar personeel een informatienummer geopend: 06-34753964. In de loop van de morgen volgt nog een informatienummer voor de zakelijke relaties.

Calvijn College
Het Calvijn College Goes ligt vlakbij het afgebrande pand van de Betho. De directie van het Calvijn College heeft besloten leerlingen te informeren  dat er vandaag geen les gegeven wordt. Dit omdat het terrein van de school nu als werkterrein door de brandweer wordt gebruikt. Leerlingen die toch komen, worden opgevangen in de aula van de school.

De school en het omliggende terrein zijn gecontroleerd door de meetploegen van de brandweer. Ook hier zijn geen gevaarlijke concentraties van gevaarlijke stoffen gemeten. Het informatienummer van het Calvijn College is: 0113-211020.

Bedrijven
Alle bedrijven op het industrieterrein Klein Frankrijk worden geïnformeerd over de brand. De bedrijven kunnen vandaag wel gewoon open, maar er kan niet geparkeerd worden op het industrieterrein. Alternatieven zijn het Molenplein en Goes-Noord.

Zie ook:
- Rooklucht Goes ongevaarlijk (13-01-2011)
- Zeer grote brand in Goes (13-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mrs_Jopy (13-1-2011 om 11:29)
Wat een ramp voor De Betho, en het personeel. Hopelijk komt er snel een oplossing. En kunnen die mensen weer snel aan het werk. heb het zelf ook ooit een meegemaakt.Toen ik nog bij de BSW werkte in Breda. Daarom sterkte en succes met het vinden van een tijdelijke oplossing
Allard jansen van galen (13-1-2011 om 09:58)
Bij deze wil ik iedereen sterkten wensen die werkten in het hooft gebouw het is diep triest voor hun sterkten allrad jansen van galen werksaam bij de schoonmaak afdeeling
Cookie-instellingen beheren