Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Brand Betho Goes onder controle

Toegevoegd: 13-01-2011, 14.19 uur
Foto 8 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leerling cc (15-1-2011 om 14:27)
@gerrit natuurlijk leven wij mee!! wij vinden het ook erg dat die mensen niet allemaal meer kunnen werken!! en het was opzich wel lekker ja een dagje vrij.. maar dat houd niet tegen dat wij liever hebben dat we vrij krijgen door uitval in plek van zo'n vreselijke brand!!
Jaap Vergeer (14-1-2011 om 10:46)
De rooklucht is ongevaarlijk [eerste bericht] nu in het tweede bericht is er een beetje asbest vrijgekomen. Ook een klein beetje asbest is een klein beetje dodelijk!!! ik heb een vriendin verloren aan asbestkanker, het bagatelliseren van de hoeveelheid is stuitend. 1 deeltje inademen is genoeg.
Lies (14-1-2011 om 07:50)
@Gerrit, leerlingen van het Calvijn College zijn niet anders dan andere leerlingen van een andere school, verschil is dat ze op een christelijke school zitten, de reactie van een kind is: lekker een dagje vrij, maar ze vinden het heel erg voor de mensen van de betho,
Jos (13-1-2011 om 23:11)
Gerrit, Ook de kinderen op het Calvijn College zijn naar mijn weten gewone kinderen en ja die vinden het fijn om een dag vrij te hebben. Buiten dat denk ik ook dat ze het ondanks de dag vrij erg vinden voor de mensen van de Betho.
Dorpsbewoner (13-1-2011 om 22:40)
Heel vervelend voor de Betho en medewerkers. Maar de schoolkids, of ze nu christelijk, moslim, katholiek of atheist zyn, zyn wel fyn een dag vry. Dat heeft niets met identiteit te maken, maar met het scholier zyn. Die tijd hebben we allemaal gehad Gerrit Of zou jij zitten huilen op die leeftijd?
R (13-1-2011 om 22:36)
Gerrit is nooit jong geweest...
Cookie-instellingen beheren