Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 350 km

Inbrekers op pad in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 15-01-2011, 11.46 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in diverse panden in 's-Heerenhoek.


Er werd onder meer ingebroken bij twee woningen aan de Pastoor Fronhoffstraat. Uit één woning zijn enkele tientallen euro's en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

Uit de andere woning zijn enkele duizenden euro's en sieraden met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Bij beide woningen werd een deur opengebroken.

In dezelfde nacht is er gepoogd in te breken in een woning aan de Kuijpersdijk en een bedrijfspand aan de Burgemeester Timansweg in 's-Heerenhoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S-Heerenhoekenaar (16-1-2011 om 15:25)
Nou Jj, ik woon er ook, maar een geweldadig dorp? Kom op!!! Dat er aardig wat drugsoverlast is kan ik niet ontkennen. Tja, je zou wel denken dat het bekenden zijn, 5 inbraken(of pogingen) en een aardige buit. Beter een goede kluis kopen ja, en centjes op de bank lijkt me veiliger. STERKTE!!!
Willeke (15-1-2011 om 13:57)
Geen oceaan is te diep om zulke lui in te dumpen!! die lui moeten met hun grijpgrage kletsen van de spullen van hardwerkende mensen af blijven!!!!
Leuntje (15-1-2011 om 13:54)
Hoe kan het toch dat ze altijd sieraden en geld weten te vinden in woningen ?? Wordt dit door de bewoners niet goed opgeborgen of in een kluis gedaan? Duizenden Euro's in huis...iop de bank laten staan is veiliger dan contant in huis lijkt me.
Jj (15-1-2011 om 12:34)
Zal me niet verbazen dat dit door personen zijn gedaan die zelf van het dorp komen/wonen..Wat is dit een geweldadig/ vol met drugs dorp. En dit zegt iemand die er al 15 jaar woont.
Zoop (15-1-2011 om 12:07)
Duizenden euro's en voor honderden aan sieraden ? wie heeft er zoveel rondslingeren dan ? die hadden dan beter een paar honderd in nieuw sluitwerk kunnen investeren. hadden ze het maar uit moeten geven i.p.v. alles te hamsteren, nu is het weg.
Cookie-instellingen beheren