Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 150 km

Middelbrand loods Vlissingen

Toegevoegd: 15-01-2011, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een brand heeft zaterdag aan het einde van de middag in Vlissingen voor schade gezorgd aan zeker één bedrijfsloods.

Rond 16.25 uur werd ontdekt dat er brand woedde in een loods aan de Hermesweg, welke onderdeel uitmaakt van een complex met meerdere bedrijfspanden. De brandweer schaalde binnen korte tijd op naar middelbrand. Er gingen twee bluswagens en een hoogwerker ter plekke.


De brandweer heeft het vuur geblust. Even na vijf uur kon het sein brand meester worden gegeven. Met behulp van de hoogwerker is gekeken of alle vuurhaarden volledig waren gedoofd. Na de bluswerkzaamheden heeft de brandweer het pand geventileerd. Ook in enkele omliggende panden was sprake van stankoverlast. Zodoende zijn ook deze panden geventileerd.

Een specialist van de Stichting Salvage gaat ter plekke om te helpen bij de afhandeling van de schade. Niemand raakte gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (16-1-2011 om 00:46)
Politie optreden was weer lachwekkend Tijdens de brand kon ik zo naar C1000 Maar de weg terug na 30 min brand was geblust. moest ik helemaal via begin Paul Krugerstraat ( keersluis brug )omlopen met al mijn zware boodschappen. ivm 50mtr lint naar waar ik direct woon. ivm gevaarlijke rook zeiden ze.
Brian (16-1-2011 om 00:35)
Brand is erg en vervelend. Sterkte voor de eigenaar en werknemers en hoop voor hun dat het bedrijf niet te veel schade heeft door de brand
R (15-1-2011 om 21:46)
Salvage? tot 2008 gelukkig nooit van gehoord. Half 2008 wel tijdens een brand bij mijn moeder. Dit zijn mensen die je op een voetstuk moet plaatsen. Een griffel en een 10 voor de stichting!!!!
Rinus (15-1-2011 om 21:30)
Het is heel erg jammer dat dit gebeurd is zowel voor het bedrijf als de mensen, het is verschrikkelijk dat dit gebeurd is. Ik denk dat men van bewoners als zowel berdrijf samen voor een oplossing moet zorgen dan komen jullie er wel uit. Veel Succes en sterkte zowel burgers als bedrijven !!!!!
Cookie-instellingen beheren