Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Man rijdt 54 kilometer te hard

Toegevoegd: 16-01-2011, 13.48 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Een 27-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal heeft het vannacht erg bont gemaakt op de Kanaalweg bij Yerseke.

De man werd omstreeks kwart over twaalf betrapt toen hij met een gecorrigeerde snelheid van 134 kilometer per uur over deze 80-kilometerweg reed.


De politie zette de man aan de kant. De automobilist moest ter plekke afstand doen van zijn rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-1-2011 om 16:23)
@ Vlinders mama: Ik heb groot respect voor jou dat je deze reactie hebt geplaatst. Als deze boodschap niet overkomt weet ik het ook niet meer; ik werd er i.i.g. heel stil en erg verdrietig van Heel veel sterkte en nogmaals: diep respect!
Fietser (18-1-2011 om 12:35)
Terecht dat ie gepakt wordt en de politie was daar geen gerichte controle aan het doen, maar gewoon een routineroute aan het rijden. Je zou maar net je hondje uitlaten of met fiets of bromfiets de weg oversteken als er zon wegpiraat aan komt vliegen en nou jullie 'hardrijders"
Condor (18-1-2011 om 09:50)
Vlinders mama@ ik volg je verhaal volledig. Voor diegenen die graag veel te hard gaan zijn er circuits. Leef je daar uit, al is het dan misschien ook voor de laatste keer! Maar op de opdenbare weg, kun je denk ik toch wel een beetje je verstand gebruiken (Piet@)?
Piet (17-1-2011 om 23:11)
Helaas zijn er bijna geen 80km bordjes meer over en is het vaak helaas maar 60 te triest voor worden dat het een slakken landje word. Als je daar 54 te hard rijd kan je nog veel harder! dus valt het eigenlijk nog wel mee! zie ze daar vaak met het dubbele rijden. als maar bob zijn.
Vlinders mama (17-1-2011 om 21:23)
Degenen die denken dat voor hen de regels niet gelden of denken dat ze onschendbaar zijn; ik nodig jullie uit om bij het graf van mijn dochtertje te komen kijken om te zien waar rijden met veel te hoge snelheid toe kan leiden. Ook op zo'n weg waar iemand dacht dat het kon.
Mar (17-1-2011 om 17:37)
@Jacco: Tegen welke Mar heb je het nou? Ik ben Mar met reactie 17-1-2011 om 13.22. Andere Mar kan niet zo goed spellen. Dus tegen wie heb je het nou? Ik wil gewoon geen ONNODIGE gevaarlijke situaties op de weg; daar kun je hopelijk toch wel mee leven?
Cookie-instellingen beheren