Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Man overvallen op Jaagpad

Toegevoegd: 16-01-2011, 17.43 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zaterdag rond 20.00 uur is een 25-jarige man uit Arnemuiden op het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg door twee mannen overvallen.

De 25-jarige man fietste vanaf Middelburg in de richting van Vlissingen en ongeveer 200 meter voor de draaibrug bij Souburg stapten twee mannen het Jaagpad op. De mannen waren gewapend met een scherp object en een op een wapend gelijkend voorwerp en ze dwongen de 25-jarige fietser tot stoppen.


De man moest onder bedreiging zijn Ipod ter waarde van enkele honderden euro's afgeven. Ook werd hij in het gezicht geslagen en liep daarbij letsel op onder zijn oog. Hiervoor werd hij behandeld in het ziekenhuis.

Op het Jaagpad reed nog een fietser en de politie wil graag met deze persoon in contact komen. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.D>Krämer (16-1-2011 om 19:16)
In wat voor wereld leven we tegenwoordig personen die iedereen maar overvalllen het is tegenwoordig scheer en inslag.
Mike (16-1-2011 om 18:59)
Mag hopen dat ze de daders zelf vinden en ze een goede les zullen ontvangen.
Cookie-instellingen beheren