Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Strandpost trekt in bij paviljoen

Toegevoegd: 18-01-2011, 13.41 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De gemeentelijke Vlissingse strandbewaking krijgt onderdak in het nieuwe strandpaviljoen Panta Rhei. Dat meldt de gemeente.

Na een intensieve periode van voorbereiding wordt deze week de bouwvergunning aangevraagd voor het bouwen van een gemeentelijke strandbewakingspost en het strandpaviljoen. De strandpost wordt geïntegreerd in het nieuwe strandpaviljoen.


De heer W.J. Buijs, eigenaar van Panta Rhei, heeft de architect S. Goud opdracht gegeven voor het maken van een exclusief ontwerp voor zijn nieuwe strandpaviljoen. Het paviljoen krijgt twee verdiepingen. Mede gelet op de locatie heeft de gemeente Vlissingen aangegeven haar strandpost in het paviljoen te willen integreren.

De gemeentelijke strandpost is een basisbehoefte voor onder andere het Bad- en het Nollestrand. Deze strandpost wordt mede gefinancierd uit de Europese Interreg-subsidie. De strandpost zal medio juni 2011 gereed zijn. Het strandpaviljoen zal ná het strandseizoen van dit jaar worden gerealiseerd.

De verwachting is dat in het voorjaar van 2012 Panta Rhei in het nieuwe strandpaviljoen zal starten. Tot die tijd blijft Panta Rhei op haar huidige locatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (18-1-2011 om 16:41)
Bouw dan aparte toiletten van de panta rhei af...
Cookie-instellingen beheren