Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Groot onderzoek Terneuzen

Toegevoegd: 18-01-2011, 16.28 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een groot onderzoek gehouden na de vondst van een gewonde vrouw.

De vrouw werd rond 14.00 uur aangetroffen in of bij een woning aan de Jan van Rompusstraat. De vrouw is volgens de politie naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekend. Ook is niets duidelijk over haar verwondingen.


De politie heeft de straat inmiddels afgesloten met rood-witte linten. Technisch rechercheurs in witte pakken hebben onderzoek gedaan. Ook is een groot aantal politieagenten ter plekke geweest. De voordeur van de woning is beschadigd.

Een ruitje ligt er uit en de politie heeft de deur onderzocht. Ook zijn politiehonden ingezet. Volgens de verontruste buurtbewoners is er mogelijk sprake van een overval. Zij geven aan geschrokken te zijn en de deur in ieder geval niet zomaar meer open te doen.

Of er mensen zijn aangehouden is niet bekend. De politie weet nog niet wanneer zij meer duidelijkheid over de zaak kan geven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J de kind (18-1-2011 om 17:12)
Afschuwelijk om een alleenstaande oude vrouw zo te overvallen als het uitkomt wie het is aan de schandpaal , ik hoop dat haar verwondingen meevallen
Andrea (18-1-2011 om 16:48)
Heftig zeg! Veel sterkte voor die vrouw. En als het een overval zou zijn hoop ik dat de politie ze snel te pakken neemt!
Anoniem (18-1-2011 om 16:39)
Wat gebeurd er toch allemaal.
Cookie-instellingen beheren