Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Groot onderzoek Terneuzen

Toegevoegd: 18-01-2011, 16.28 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vanmiddag in Terneuzen een groot onderzoek gehouden na de vondst van een gewonde vrouw.

De vrouw werd rond 14.00 uur aangetroffen in of bij een woning aan de Jan van Rompusstraat. De vrouw is volgens de politie naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is niets bekend. Ook is niets duidelijk over haar verwondingen.


De politie heeft de straat inmiddels afgesloten met rood-witte linten. Technisch rechercheurs in witte pakken hebben onderzoek gedaan. Ook is een groot aantal politieagenten ter plekke geweest. De voordeur van de woning is beschadigd.

Een ruitje ligt er uit en de politie heeft de deur onderzocht. Ook zijn politiehonden ingezet. Volgens de verontruste buurtbewoners is er mogelijk sprake van een overval. Zij geven aan geschrokken te zijn en de deur in ieder geval niet zomaar meer open te doen.

Of er mensen zijn aangehouden is niet bekend. De politie weet nog niet wanneer zij meer duidelijkheid over de zaak kan geven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christel van den Dobbelsteen (19-1-2011 om 20:06)
Midden op de dag 14.00, niemand wat gezien. buren dood? overburen dood? wat een zorgzame samenleving! heel erg voor die oude dame, hoop dat ze die etterbakken gauw vinden!
Cam (19-1-2011 om 16:55)
Makkelijke prooi he,bejaarde mensen.
Oost-souburger (19-1-2011 om 12:05)
Wanneer gaan we nou is dat smerige tuig nou is keihard aanpakken,ik zal het maar niet zeggen ,want dan discrimineer je weer ,maar ik heb zo mijn gedachten hier in ,ik hoop dat ze dat tuig lang opsluiten .
Anoniem (18-1-2011 om 19:19)
Wie woon hier? Wij wonen een straat hierachter..Echt erg.. sterkte
Eddie (18-1-2011 om 18:55)
@Andrea Als ze een kapot lampje op de fiets hebben is de kans groot dat ze gepakt worden.
Eliza (18-1-2011 om 17:20)
Ik vind het steeds enger worden en het komt ook zo in de buurt wat is er nu weer gebeurd? Ik hoop snel op nieuws! En dat het goed mag aflopen met die vrouw!
Cookie-instellingen beheren