Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Gewonde vrouw is overvallen

Toegevoegd: 18-01-2011, 22.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De vrouw die dinsdagmiddag gewond in haar woning aan de Jan van Rompustraat in Terneuzen is aangetroffen is overvallen. Dit heeft de politie Zeeland vanavond laat na een lang onderzoek bekend gemaakt.

Volgens de politie gaat het om een 83-jarige vrouw die hierbij zwaar gewond  is geraakt en hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw heeft na de overval zelf de politie gebeld.


De hulpverleningsdiensten waren kort daarna ter plaatse en hebben eerste hulp verricht waarna de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Om de woning in te komen is door de hulpverleningsdiensten een ruitje ingeslagen.

De recherche heeft voor het sporenonderzoek de straat en de woning afgezet. Hierbij is ook gebruik gemaakt van politiehonden. De straat is inmiddels weer vrijgegeven, de woning blijft nog even ter beschikking van de politie.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Ook is niet duidelijk of er geld of goederen zijn meegenomen. Na het verhoor van het slachtoffer zal hier mogelijk meer duidelijkheid over komen.

De recherche heeft vanmiddag en vanavond buurtonderzoek gedaan in de straat en de directe omgeving. Ook morgen zullen mensen in de buurt nog benaderd worden door de politie.

Naar aanleiding van de eerste berichten over de zwaargewonde vrouw hebben zich enkele getuigen gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk gehoord. De recherche roept getuigen op die de afgelopen dagen iets ongewoons hebben gezien in de Jan van Rompustraat of in de directe omgeving.

Zie ook:
- 18/01/2011: Groot onderzoek Terneuzen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicole (20-1-2011 om 10:53)
@ jan, een werkstraf heeft ook geen zin, want dan komen ze er nog te makkelijk vanaf, wat dachten we er van om bij hun het zelfde te doen kijken of ze daarna nog kunnen lachen? ik denk het niet, hopen dat de vrouw er snel boven op is.
Q M (20-1-2011 om 00:59)
@ Rosa, betaal jij het? verder is het inderdaad erg laffe daad.. maargoed dat weten we nu wel..
Mark (19-1-2011 om 23:07)
Sjongejongejonge,Wat een helden zeg!!!!!!!!!!!!! Een 83jarige vrouw overvallen heb er geen woorden voor zo zielig vind ik het! Schaam je heel,heel,heel erg diep en als je een beetje held bent geef je jezelf aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veel sterkte gewenst aan het slachtoffer en nabijstaanden
Michael (19-1-2011 om 22:12)
Zeeeeeeer laag bij de grond. Uiterst laffe daad. Hoop dat de zwaar gewonde vrouw er lichamelijk en geestelijk weer bovenop komt....
Rene (19-1-2011 om 20:27)
Rotschoften een oude vrouw die oma en moeder is van iemand die geniet van haar oude dag die voor ons gewekt heeft, hoop dat ze snel gepakt worden en heel zwaar gestraft worden of indien nodig terug naar waar ze vandaan komen, veel sterkte gewenst voor de mevrouw en haar familie.
Jan P (19-1-2011 om 18:38)
Het begint een smerige cultuur te worden hier in Nederland, wat ben je een held als je van die oude mensen overvalt, dan ben je een echte kerel, dan verdien je opgesloten te worden in een ''echte'' kerel gevangenis. Nu nog durven zeggen dat je van dit geld kan genieten, geloof er niets van.
Cookie-instellingen beheren