Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Diverse inbraken in Wemeldinge

Toegevoegd: 19-01-2011, 22.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
WEMELDINGE - In Wemeldinge is in de nacht van dinsdag op woensdag op verschillende plaatsen ingebroken.
 
In de Wilhelminastraat werd een woning door het dievengilde bezocht tussen dinsdagavond 22.30 uur en woensdagochtend 06.30 uur. Een deur werd opengebroken om de woning binnen te komen. Eenmaal binnen heeft of hebben de dader(s) niets buitgemaakt.


In de Stormezandweg werd tussen dinsdagavond 23.00 uur en woensdagmorgen 07.30 uur in drie woningen ingebroken. In één woning werd de deur geforceerd, maar er werd verder niets buitgemaakt door de inbreker(s).
 
In een andere woning werd ook de deur opengebroken, maar daar werden geld en sieraden meegenomen en in de derde woning werd eveneens de deur opengebroken. Hier werd geld buitgemaakt.

In alledrie de woningen is de technische recherche langsgeweest om sporenonderzoek te doen. Ook werd een buurtonderzoek gehouden door agenten van de Zeeuwse politie. Uit dit buurtonderzoek is tot nu toe geen waardevolle informatie gekomen.

Aan de Westelijke Kanaalweg werd een witte Suzuki Swift weggenomen. Deze auto stond op een parkeerplaats. Toen de eigenaar vanmiddag rond 12.15 uur bij de auto kwam, bleek deze te zijn verdwenen. Het kenteken van de auto is: LV-JH-18.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (20-1-2011 om 13:45)
Ik heb het idee dat Zeeland momenteel een beetje het unieke paradijs voor inbrekers aan het worden is. Graag zou ik de statistieken eens willen zien van het aantal inbraken van de afgelopen jaren, het lijkt me dat deze stijgende is.
Cookie-instellingen beheren