Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) uit Middelburg vermist

Toegevoegd: 19-01-2011, 22.38 uur
De vermiste Shanfranca Natoushka Dorothea uit Middelburg
De vermiste Shanfranca Natoushka Dorothea uit Middelburg
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Sinds vrijdagavond 14 januari wordt een 17-jarige meisje uit Middelburg vermist.


Het gaat om de 17-jarige Antilliaanse Shanfranca Natoushka (Shany) Dorothea uit Middelburg. Zij is met de trein vertrokken naar haar moeder in Rotterdam, maar daar is Shany niet aangekomen. Shany is voor het laatst gezien in de trein bij het station Bergen op Zoom.

Zowel de politie in Zeeland als de politie in Rotterdam zijn eerder op de hoogte gesteld van de vermissing van het meisje, maar tot nu toe ontbreekt ieder duidelijk spoor.

Shany was vermoedelijk gekleed in een zwarte zgn. skinny-jeans, een zwart shirt met kraaltjes erop, een zwart kort jasje en enkellaarsjes met hoge hakken en een ritsje aan de zijkant. Zij is ongeveer 1.62 meter lang en heeft een normaal postuur.

Verder heeft Shany een piercing in haar linkeroor nabij de gehoorgang. Een opvallend kenmerk van Shany is dat zij een moedervlek heeft in de vorm van een zwarte stip aan de rechterkant van haar mond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (20-1-2011 om 16:28)
Echt super erg
Cock (20-1-2011 om 00:07)
JEUGZORG? hoeveel kinderen moeten er nog kwijt?
Anoniem (20-1-2011 om 00:03)
Ahhh die ga je niet menen shany min beste praat maatje ze zit bij me op school ! Hoop niet dat haar iets ergs is overgekomen !
Cookie-instellingen beheren