Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Stadsgewestelijke brandweer rukt twee maal uit

Toegevoegd: 30-04-2005, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is zaterdag, Koninginnedag, twee maal uitgerukt.


Rond vijf voor één 's middags werd de Officier Van Dienst 4595 opgepiept met het verzoek even telefonisch contact op te nemen met de Zeeuwse alarmcentrale. Enkele minuten later volgde de bijbehorende alarmering: een liftopsluiting aan de De Meesterstraat in Vlissingen.

Blusgroep rood 2 van de brandweer in Vlissingen bemande de tankautospuit 4531 en rukte onder prioriteit twee uit naar de incidentlocatie. De brandweerlieden hebben de mensen in de lift bevrijdt. Waardoor de lift vast is komen te zitten, is bij de redactie van deze website niet bekend.

Acht minuten over één 's middags kwam wederom een melding binnen voor het stadsgewestelijke brandweerkorps. Vanuit de parkeergarage aan de Kousteensedijk in Middelburg-centrum kwam een automatische brandmelding, een zogenaamde OBMS-A melding.

Vanuit de brandweerkazerne aan de Stromenweg in Middelburg bemanden de leden van de chauffeursgroepen één en twee de ladderwagen 4550, vanuit de kazerne aan de Veerseweg, eveneens in Middelburg, werd de tankautospuit 4535 bemand door de blusgroepen één en twee.

De brandweer heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld maar uiteindelijk bleek het een loze brandmelding te betreffen. De spuitgasten konden na ongeveer een kwartier inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren