Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Zwaargewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 21-01-2011, 09.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Een 26-jarige vrouw uit Brugge is donderdagavond zwaar gewond geraakt nadat ze was geschept door een personenauto.


Ze fietste omstreeks 18.45 uur samen met een andere fietser over de parallelweg langs de Rijksweg tussen Schoondijke en Breskens. Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Sluis kwam hen tegemoet gereden.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen de fietsster en de auto frontaal met elkaar in botsing. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond aan haar gezicht en been. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden. Hij werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij later weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (23-1-2011 om 17:14)
Dan moet er eerst wel zo'n voorbijganger zijn; en verder denk ik dat de inbouwkosten(voor rekening van overtreder) mensen wel afschrikt. En waarom werkt het elders wel dan denk je? Niet zo zwartgallig hoor; het is iig te proberen en ik denk dat het wel degelijk werkt!
VdVonck (23-1-2011 om 16:01)
Alcoholslot is zinloos! Je geeft een welwillende voorbijganger een tientje en die blaast wel even op het pijpje voor je! Dat is wat ik verwacht dat er gaat gebeuren!
VdVonck (22-1-2011 om 21:19)
Walgelijk gewoon! Je zit nog langer vast als je in de berm staat te pissen bij wijze van! Echt belachelijk! Hoop dat deze jongedame er snel bovenop komt!
Mar (22-1-2011 om 19:59)
Idd Piet, iedereen heeft zels de strafmaat al klaar. Binnenkort word het alcoholslot ingevoerd wat in landen als US,Canada,enz. prima werkt! In Zweden zit het al standaard in de bus en scholierenvervoer; werkt goed! Kosten uiteraard voor de overtreder.
Peter (22-1-2011 om 15:03)
@ Piet, Maakt niet uit Piet. Mensen moeten gewoon niet rijden met alcohol op.
Piet (21-1-2011 om 23:18)
Sorry er is nog verschil van alchol misbruik niet altyd is de persoon stomdronken vooroordelen genoeg zorg eerst dat je weet wat precies de toedracht is geweest van het ongeluk en reageer allleen als je dat weet
Cookie-instellingen beheren