Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 150 km

Meisje aangehouden voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 21-01-2011, 21.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagmiddag omstreeks 12.00 uur is in V&D in Goes een 16-jarig Middelburgs meisje betrapt op het stelen van kleding.

Een beveiligingsmedewerker zag dat het meisje met drie stuks kleding een pashokje in stapte. Toen ze er weer uit kwam had ze nog maar twee kledingstukken bij zich. Buiten de winkel heeft de beveiligingsmedewerker het meisje aangesproken en in eerste instantie ontkende zij de diefstal.


Toen de beveiliger in haar tas keek zag hij daar een shirt dat het meisje bij V&D niet had afgerekend. Het meisje is weer mee teruggegaan de winkel in en is daar even later opgehaald door agenten van de Zeeuwse politie.
 
Zij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en haar ouders zijn in kennis gesteld van het strafbare feit waar hun dochter zich schuldig aan had gemaakt. Tegen het meisje wordt proces-verbaal opgemaakt en zij heeft een winkelverbod gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Philip (22-1-2011 om 15:02)
Knap geobserveerd van die beveiliger.
Frank (21-1-2011 om 23:58)
Lijkt me een prima zaak voor Halt.
Cookie-instellingen beheren