Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Dronken man botst tegen vluchtheuvel

Toegevoegd: 22-01-2011, 11.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Door de politie is vrijdagavond het rijbewijs ingenomen van een 64-jarige automobilist uit Oostburg.

Agenten zagen rond 20.30 uur op de rotonde van Schoondijke een personenauto tegen de vluchtheuvel rijden en vervolgens zijn weg vervolgen. De bestuurder werd op de Lange heerenstraat aan de kant gezet voor een blaastest. Bleek dat hij teveel alcohol had gedronken waarna hij werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse.


Ondanks diverse malen proberen, is die niet gelukt waarop een bloedproef werd afgenomen. In afwachting van de uitslag hiervan is het rijbewijs van de 64-jarige man ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De vrieze (23-1-2011 om 16:42)
Voorgoed rijbewijs inleveren alcohol in het verkeer helemaal verbieden, ook soft drugs.,het effect is hetzelfde.. doe normaal.
Goesenaae (23-1-2011 om 12:19)
Zo oud en nog steeds niet wijs.
Cookie-instellingen beheren