Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Deur uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 25-01-2011, 14.57 uur
De brandweer moest een deur uit de auto knippen. De brandweer moest een deur uit de auto knippen.
De brandweer moest een deur uit de auto knippen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De brandweer heeft vanochtend in Breskens een deur uit een auto geknipt na een ongeluk.

Rond 10.25 uur reed een automobilist op industrieterrein Deltahoek tegen een hek. Het slachtoffer werd door de brandweer uit de auto geknipt. Over zijn/haar toestand is niets bekend.


De oorzaak van het ongeluk is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Analyse (26-1-2011 om 20:32)
Ik denk dat er toch iets meer gebeurd is dan alleen simpel een botsing met het hek. (a) Een lekke achterband en (b) kijk eens naar het voorwiel. De grond is achter het wiel omhoog geduwd, hetgeen er op kan duiden, dat de auto met geblokkeerd(e) wiel(en) achteruit op de berm in geschoven is.
Rien (26-1-2011 om 08:55)
Er zijn toch ook andere manieren om mensen uit een auto te halen? Aan deze auto is weinig tot niets te zien? Eigenaar veel succes en sterkte.
Kees (26-1-2011 om 06:46)
Call me stupid, maar hoeveel letsel kun je oplopen na de aanrijding met een gaashek? Daar achter ligt een stuk staal, maar de bumper toont geen enkele vervorming.
Jan (25-1-2011 om 18:45)
Nu weet je zeker dat de auto total los is, anders viel de schade nog al mee lijkt mij, ze knippen tegen woordig nog al snel (ik kan me geen nekletsel voorstellen bij zo'n ongeval) bij kop staart botsing wel maar hier !!!!!
Cookie-instellingen beheren