Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote brand in Nieuwerkerk

Toegevoegd: 25-01-2011, 15.04 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - In het bedrijfspand van Hanse Staalbouw aan De Weel in Nieuwerkerk heeft vanmiddag een grote brand gewoed.

De brand werd rond half twaalf ontdekt. Het duurde enige tijd voordat duidelijk was wat er precies brandde en hoe groot de omvang van de brand was. Zodoende werd groot materieel opgeroepen. Uiteindelijk bleek de situatie erg mee te vallen.


De brand woedde in de afzuiginstallatie van de spuiterij van het bedrijf. De aanwezigen waren snel uit het pand en niemand raakte gewond. Een adviseur gevaarlijke stoffen heeft voor de zekerheid metingen gedaan, maar daar kwam niets schokkends uit naar voren.

De brandweer heeft het pand na de bluswerkzaamheden geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (25-1-2011 om 21:30)
Wat zijn er toch veel branden overal ! Het is gewoon hopeloos ! Allemaal van die grote branden en bedrijven worden verwoest, Ik vind het treurig dat dit allemaal gebeurd, Hanneke.
Cookie-instellingen beheren