Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersongeval met letsel op kruising in Poortvliet

Toegevoegd: 01-05-2005, 23.08 uur
Door: Politie Zeeland

POORTVLIET - Omstreeks 20.02 uur zaterdagavond heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising Schapenweg/Kadijk in Poortvliet.

Een 18-jarige jongen uit de gemeente Tholen reed op zijn bromfiets over voornoemde kruising en verleende hierbij geen voorrang aan een voor hem van links komen 42-jarige Thoolse automobiliste die op een voorrangsweg reed.

Hierdoor kwamen beiden met elkaar in aanraking en de bromfietser kwam hierbij ten val. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij klaagde over pijn in de nek en schouder. Na behandeling kon de jongen het ziekenhuis weer verlaten.

De auto raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde. De auto moest weggesleept worden door een takelbedrijf. De veroorzaker van het ongeval, de bromfietser, verklaarde alcohol te hebben gedronken. Van hem is een bloedproef afgenomen.

De uitslag van het onderzoek moet nog worden afgewacht voordat er proces-verbaal tegen de jongen kan worden opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren