Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Winkeldieven aangehouden

Toegevoegd: 29-01-2011, 11.38 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag twee personen opgepakt wegens winkeldiefstal.

De politie kreeg rond 12.30 uur de melding binnen dat er spullen, waaronder nekele parfums, waren gestolen bij de DA drogist aan de Zeemanserve in Vlissingen. Een medewerkster van de drogist had al wat spullen afgepakt maar ze kon niet beletten dat de twee er vandoor gingen.


Omdat ze wel een goede beschrijving kon geven van het voertuig werd deze met de inzittenden, een 25-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Roemenië, op de A58 staande gehouden. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De twee zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (29-1-2011 om 23:08)
Heerlijk he, die open grenzen. dronken polen--roemenen en bulgaren die scimmen en winkels beroven, enz. we hebben zelf al genoeg criminelen, op meer van dat tuig uit andere landen zitten we niet te wachten. uitwijzen en nooit meer toelaten.
Loes (29-1-2011 om 18:06)
Stuur ze alsjeblieft terug,maar laat ze eerst maar een fikse taakstraf doen, wie ben ik om dat te zeggen,maar laat ze kauwgom opruimen en troep opruimen met een prikkertje.hoe meer er komen hier hoe erger het word,het word steeds grotere bende hier in dit land
Mar (29-1-2011 om 11:58)
Ik ben er zo langzamerhand wel een beetje klaar mee hoor, met die fijne mensen uit het Oostblok. (de goede onder hen buiten beschouwing gelaten) Ga svp in je eigen land jatten, bedelen enz.
Cookie-instellingen beheren