Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Zeelandbrug dicht na ongeluk

Toegevoegd: 30-01-2011, 16.30 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De Zeelandbrug is vanochtend enige tijd gestremd geweest na een ernstig ongeluk op de Weg naar de Val, net voor de brug.

Het ongeluk op de N256 vond rond 08.50 uur plaats. Bij de aanrijding waren twee personenauto's betrokken. Eén van de voertuigen belandde via een parallelweg in een daarnaast gelegen sloot. Er was sprake van een beknelling en er werden drie brandweerwagens opgeroepen. Ook kwamen meerdere ambulances ter plekke en werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gewaarschuwd. De brandweer sprak van een 'middel ongeval'.


De brandweer heeft één van de betrokkenen uit de auto moeten knippen. Er zijn in totaal vier mannen naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 17-jarige en een 20-jarige uit Zierikzee en een 36-jarige en een 37-jarige uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Drie gewonden zijn naar Goes gebracht, één iemand is met beenletsel naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van het ongeluk. Vermoedelijk is het ongeluk echter te wijten aan plaatselijke gladheid.
 
Direct na het ongeluk werd de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten. De brug was bovendien erg glad. Voordat de brug weer kan worden vrijgegeven, moest er daarom eerst worden gestrooid. De brug was tot even na het middaguur afgesloten voor het verkeer. Men moest omrijden via de Oosterscheldekering.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaatje (30-1-2011 om 23:35)
@gijs. Lezen jongen,er staat dat het komt door de plotseling ontstane gladheid en dat op de brug eerst nog gestrooid moest worden.
@gijs (30-1-2011 om 21:22)
Lees voordat je een niet interessante visie op dit bericht geeft :) weg is voor niets lang afgesloten geweest zeker? gladheid beste jongen!
Linda (30-1-2011 om 21:20)
@ Gijs. Zo moet je niet oordelen. het kan ook heel glad geweest zijn dat weet je nooit..
A. (30-1-2011 om 20:18)
@Gijs: Nou Gijs, dan is het maar goed dat ze een ongeluk hebben gehad zeker? Wat een onzin direct zo te oordelen, het was daar volgens het bericht glad. Bovendien is er trajectcontrole, kans is klein dat eilandbewoners daar zoveel te hard rijden dus.
Gijs (30-1-2011 om 18:38)
Dat is toch wat zondagmorgen vroeg.Daar is veel te hard gereden en in gehaald en niet uit gekeken.Ze leren het toch nooit ga dan wat vroeger van huis als je ergens moet zijn
Cookie-instellingen beheren