Weerbericht:
Geleidelijk meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zeelandbrug dicht na ongeluk

Toegevoegd: 30-01-2011, 16.30 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De Zeelandbrug is vanochtend enige tijd gestremd geweest na een ernstig ongeluk op de Weg naar de Val, net voor de brug.

Het ongeluk op de N256 vond rond 08.50 uur plaats. Bij de aanrijding waren twee personenauto's betrokken. Eén van de voertuigen belandde via een parallelweg in een daarnaast gelegen sloot. Er was sprake van een beknelling en er werden drie brandweerwagens opgeroepen. Ook kwamen meerdere ambulances ter plekke en werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gewaarschuwd. De brandweer sprak van een 'middel ongeval'.


De brandweer heeft één van de betrokkenen uit de auto moeten knippen. Er zijn in totaal vier mannen naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 17-jarige en een 20-jarige uit Zierikzee en een 36-jarige en een 37-jarige uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Drie gewonden zijn naar Goes gebracht, één iemand is met beenletsel naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van het ongeluk. Vermoedelijk is het ongeluk echter te wijten aan plaatselijke gladheid.
 
Direct na het ongeluk werd de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten. De brug was bovendien erg glad. Voordat de brug weer kan worden vrijgegeven, moest er daarom eerst worden gestrooid. De brug was tot even na het middaguur afgesloten voor het verkeer. Men moest omrijden via de Oosterscheldekering.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (31-1-2011 om 11:40)
A. de traject controle doet het echt al heel lang niet meer! Maar denk inderdaad dat de gladheid de reden is. sterkte voor de slachtoffers
JP (31-1-2011 om 09:39)
@Gijs. Ik hoop dat er op de dag des oordeels , er net zo onzorgvuldig over uw leven wordt geoordeeld. En bovendien; zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten ;)
Kees (31-1-2011 om 09:18)
Trajectcontrole doet het niet. Als het glad was geweest lag die blauwe auto wel aan de andere kant van de weg. Het heeft meer weg van een teveel terug sturen na in de berm komen. En dit was denk ik niet een gevalletje van huis, maar op weg naar huis (na een nachtje stappen?).
Marco (31-1-2011 om 08:36)
Gijs, maar goed dat er mensen zoals jij zijn. Scheelt een hoop onderzoek, meteen boetes uitschrijven en verzekering inlichten. Zal ze leren! Zulk zinloos geblaat heeft niemand wat aan natuurlijk. Meteen een oordeel vellen terwijl je geen idee hebt wat er gebeurt is. Soms kun je beter zwijgen...
Mar (31-1-2011 om 08:15)
Nou Gijs, jij weet wel heel erg goed hoe het gebeurd is; heb jij het derde oog of zo? Gelijk maar met je oordeel klaar staan....bah bah!
Jos (30-1-2011 om 23:53)
@Gijs: was je er zelf bij dan? Heb je het met je eigen ogen gezien? Zoniet oordeel dan niet.
Cookie-instellingen beheren