Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie na vondst auto

Toegevoegd: 30-01-2011, 16.31 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De hulpdiensten hebben vandaag een grote zoekactie gehouden na de vondst van een auto in het water langs de Spuiweg tussen Spui en Terneuzen.

De eerst melding van het ongeluk kwam rond 14.00 uur binnen. Diverse brandweerwagens en ambulances werden opgeroepen om te hulp te verlenen. Er werd een zoekactie gestart. Brandweerduikers hebben de directe omgeving van de auto afgezocht, maar er werd niemand aangetroffen. De actie werd na een uur afgeblazen.


Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (31-1-2011 om 17:43)
Je hebt kans dat de bestuurder zo in paniek is geweest dat hij is gaan lopen dan heb je tot ongeveer 12 uur na het ongeval de tijd om je eigen op het politieburo te melden zondere verdere vervolging!! getuigen melden echter dat de bestuurder/ster te hard heeft gereden en daardoor de bocht gemist
Dammir (31-1-2011 om 12:49)
Misschien een gestolen auto anders hadden ze de eigenaar toch al aan kunnen houden?
Alfred (31-1-2011 om 06:58)
Het is zelfs strafbaar om weg te gaan bij een 'plaats ongeval', eenzijdig ongeluk of niet. Verder te hopen dat er daadwerkelijk niemand meer vermist wordt. Mocht de bewoner lekker droog thuis zitten dan zeker de kosten gaan verhalen inderdaad !
Gerrit (30-1-2011 om 21:49)
Gelukkig hebben we een hulpverleningsorganisatie die hier met veel manschappen en prima materieel aan de slag kan gaan. Hopelijk wordt de bestuurder van de auto gevonden en krijgt hij een flinke rekening gepresenteerd. Want deze nodeloze inzet moet wel weer betaald worden natuurlijk.
Rene (30-1-2011 om 20:33)
Daarom is het goed jezelf te melden na een ongeval. laat de automobilist maar voor de kosten opdraaien.
Cookie-instellingen beheren