Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

ISD maatregel voor Axelaar

Toegevoegd: 31-01-2011, 14.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 40-jarige Axelaar is maandag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot de ISD maatregel.

De ISD-maatregel is een verblijf van twee jaar in een instelling voor stelselmatige daders. Daarbij worden diverse therapieën en trainingen aangeboden. De Axelaar, een notoire veelpleger met een dertig pagina's tellende documentatie, had op 5 oktober vorig jaar voor de deur van de dagopvang in Terneuzen een medebewoner een stomp in het gelaat had verkocht.


Ook pleegde hij medio juni, eveneens in Terneuzen, een winkeldiefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (31-1-2011 om 16:00)
Ja,R., Dat is wel leuk laten werken onder controle; maar daar heb je dus ook weer (betaalde) controleurs voor nodig. Schiet ook niet op; kijk naar die fraudeur bij SaBeWa. Kost hoe dan ook geld. Zucht....
R (31-1-2011 om 15:20)
Ook hier laat onze regering een flinke steek vallen. Links om of rechts om we zullen voor de kosten opdraaien van zulke leeg gangers. Laat ze werken onder strenge controle. Na 2 jaar begint het gewoon opnieuw.
Mar (31-1-2011 om 14:21)
Goed zo! Daar zijn we teminste 2 jaar van verlost!
Cookie-instellingen beheren