Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Ook in 2011 weer Trials

Toegevoegd: 31-01-2011, 14.29 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Hoe houd je je auto onder controle als je in de slip raakt? Wat doe je als je in de berm terechtkomt? Zeeuwse jongeren tot 28 jaar kunnen ook in 2011 weer deelnemen aan Trials, het programma waarin voorgenoemde vragen naar voren komen.

Voor een eigen bijdrage van 60 of 70 euro krijgen jongeren een dagvullend programma, waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van gevaarlijke situaties en voertuigbeheersing. Met onder andere het maken van een noodstop en het zelf rijden in een vrachtwagen worden jongeren zich meer bewust van hun rijgedrag en het effect ervan op andere verkeersdeelnemers.


De eerste Trials-dag vindt plaats op vrijdag 25 februari in Goes. Het programma start om 9 uur en eindigt om 17 uur. De praktische onderdelen van de trainingsdag vinden plaats op het verkeersoefenterrein van Dek Verkeersopleidingen aan de Olympiaweg, het theoretische gedeelte aan de Van Doornestraat 14 in Goes.

Er is plaats voor 500 deelnemers, verspreid over 14 dagen. Jongeren die willen deelnemen kunnen zich inschrijven via www.trials.nl. Jongeren die na afloop een certificaat overleggen, krijgen extra korting op hun ZLM autoverzekering


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren