Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
125 files van totaal 490 km

Controle bij basisschool Koewacht

Toegevoegd: 31-01-2011, 15.32 uur
Door: Roland de Jong
KOEWACHT - De politie heeft maandag tussen 08.15 uur en 08.30 uur een verkeerscontrole uitgevoerd in de Eikenlaan in Koewacht bij basisschool De Vlaswiek.

De verkeerscontrole is uitgevoerd naar aanleiding van klachten van 'verkeersouders'. Overstekende kinderen liepen gevaar doordat automobilisten vlak bij of op de voetgangersoversteekplaats stoppen om daar hun kinderen uit te laten stappen.


De politie heeft drie keer geconstateerd dat een stopverbod werd genegeerd. In de komende weken zal steeksproefgewijs worden gecontroleerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans 1 (1-2-2011 om 14:18)
Als de school uit is laat ze dan ook controleren op 't gedrag van de jeugdige fietsers.Met 4 á 5 naast elkaar en halen de gekste capriolen uit.Er is geen doorkomen en buiten de opgestoken wijsvinger is de automobilist ook nog de klos als er eentje aangereden wordt.Opvoeden begint bij de jeugd !
Loper (31-1-2011 om 18:34)
Mogen ze hier in Sint Jansteen ook weleens komen doen!! Stelletje doetjes hier, als het een beetje regent of als ze 2 meter moeten lopen worden ze al afgezet! Ik snap sommige ouders niet hoor, levensgevaarlijke manouvres maken ze om zo dicht mogelijk aan school te staan. Laat je kinders toch lopen!
Goede Actie (31-1-2011 om 16:32)
Goede actie de ouders die hun kinderen naar school brengen veroorzaken erg gevaarlijke situaties, gaan ze ook controleren op voorrang uit een straat van rechts?, want dat krijg je ook nooit daar aan school, en er staan ook vaak auto's verkeerd geparkeerd,goede actie dus
Cookie-instellingen beheren